Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κύκλωμα ηρωίνης: Απολογούνται οι πέντε Τούρκοι συλληφθέντες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 40χρονος εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο φίλος της, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση

iroA

Προσήχθησαν στις 9.00 το πρωί στα δικαστήρια Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν οι πέντε Τούρκοι υπήκοοι που συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση του Λιμενικού που αποκάλυψε τη μεγάλη ποσότητα ηρωίνης σε βίλα στη Φιλοθέη και σε αποθήκη στο Κορωπί.

Αργά το απόγευμα, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, αναμένεται να συνεδριάσουν ανακριτής και εισαγγελέας προκειμένου να αποφασίσουν αν θα κριθούν προφυλακιστέοι.

Δύο από τους συλληφθέντες φέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποδέχονται την εμπλοκή τους στην υπόθεση και είναι τα άτομα που επέβαιναν σε τζιπ που μετέφερε την ηρωίνη από την έπαυλη στη Φιλοθέη σε αποθήκη στο Κορωπί.

 

Προσωρινά κρατούμενοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν χθες Τρίτη οι τρεις από τους πέντε Έλληνες που απολογήθηκαν για την υπόθεση.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 40χρονος εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο φίλος της, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.Ελεύθερες χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκαν η πρώην πεθερά του 40χρονου εφοπλιστή και η οικιακή βοηθός.

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί και ο τελευταίος συλληφθείς για την υπόθεση ένας Αλβανός υπήκοος, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στην ασφάλεια του Λιμενικού και κρατείται.

 

By