Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λάρισα: Εξιτήριο για τον τρίτο φοιτητή

Εξιτήριο πήρε ο τρίτος φοιτητής που είχε εισπνεύσει μονοξείδιο του άνθρακα από αυτοσχέδιο μαγκάλι.

nosokomeioΕξιτήριο πήρε σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας  όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση λόγω εισπνοής μονοξειδίου του άνθρακα, ο τρίτος εκ των φοιτητών που επιβίωσαν μετά την τραγική περιπέτεια που έζησαν με το αυτοσχέδιο μαγκάλι στη Λάρισα, που κόστισε τη ζωή σε δύο φίλους τους.

Ο 22χρονος ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση από τους υπόλοιπους δύο που είχαν νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ο χρόνος νοσηλείας του ήταν μακρύτερος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο, θα χρειαστεί να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του σε κέντρο αποκατάστασης.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σήμερα εξέρχεται από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας ο ασθενής Κλήμης Ελευθέριος 23 χρονών που εισήχθη στις 28.02.2013 λόγω κώματος μετά από δηλητηρίαση από Μονοξείδιο του άνθρακα (CO).

Ο ασθενής κατά την έξοδό του από τη ΜΕΘ έχει φυσιολογική επαφή με το περιβάλλον και παρουσιάζει ήπια τετραπάρεση με μυοπάθεια. Η κατάστασή του βαίνει νευρολογικά βελτιούμενη, χρήζει όμως περαιτέρω νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο».

By