Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λαζαρίδης για πλειστηριασμούς: Το 2014 δεν θα μας βρει ακάλυπτους

Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει περίπτωση οι άνεργοι, οι φτωχοί και ακόμα και κάποιες οικογένειες μεσαίου εισοδήματος να μην έχουν προστασία

Xrysanthos-Lazaridis600

Την πεποίθηση του ότι «ο νέος χρόνος δεν θα μας βρει ακάλυπτους» για το θέμα των πλειστηριασμών εξέφρασε ο στενός συνεργάτη του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Μιλώντας στον realfm 97,8, ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. τόνισε  ότι οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης θα τηρηθούν απολύτως. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει περίπτωση οι άνεργοι, οι φτωχοί και ακόμα και κάποιες οικογένειες μεσαίου εισοδήματος να μην έχουν προστασία, τόνισε.

Παράλληλα, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ενθαρρύνουν αυτούς που πραγματικά μπορούν να προχωρήσουν σε κάποια ρύθμιση ώστε τα δάνειά τους από «μαύρα» σήμερα που θεωρούνται να γίνουν εξυπηρετήσιμα. «Πάμε για το καλύτερο χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις. Αυτοί που πρέπει θα είναι προστατευμένοι» σημείωσε.

Τέλος, ο κ. Λαζαρίδης παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα ξενοίκιαστα ακίνητα και η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει τρόπους για την αντιμετώπισή του ζητήματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By