Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαζαρίδης: Ξέρουμε ποιοι φταίνε για τον ΕΝΦΙΑ

«Από εδώ και μπρος στόχος μας είναι η ανακούφιση των πολιτών»

lazaridis-ND

Στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και στο οικονομικό του επιτελείο έριξε, εμμέσως πλην σαφώς, το μπαλάκι των ευθυνών για το βατερλώ με τον ΕΝΦΙΑ ο βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Σε δηλώσεις του στο Mega και ερωτηθείς σχετικά απάντησε με νόημα «έχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε» και πρόσθεσε : «Παλεύουμε για να βρεθεί λύση στον ΕΝΦΙΑ και για τα ανοίκιαστα ακίνητα. Έχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε για ό,τι έγινε, αλλά προέχουν οι διορθώσεις του φόρου οι οποίες θα κατατεθούν την άλλη εβδομάδα στη Βουλή γιατί έχουν βρεθεί ακόμη δυο τρία πράγματα».

Ο κ. Λαζαρίδης έσπευσε να επισημάνει πως «από ‘δω και μπρος στόχος μας είναι η ανακούφιση των πολιτών», σημειώνοντας χαρακτηριστικά : «Πάμε στο Παρίσι και στη διαπραγμάτευση με την τρόικα για να πετύχουμε πράγματα, όχι για να μας ελεήσει ο Μεγαλοδύναμος».

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, «είναι αρκετά πιθανό να εκλέγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Είναι πολύ πιο πιθανό τώρα να βρεθούν οι 180 βουλευτές από ό,τι ήταν πριν δυο μήνες, και πολύ περισσότερο από ό,τι ήταν πριν έξι μήνες».

Μάλιστα, σε ερώτηση αν έχει εισηγηθεί στον κύριο Σαμαρά πρόωρες εκλογές, απάντησε: «Θεός φυλάξοι».

By