Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λαζαρίδης: Χάρη στο πρωτογενές πλεόνασμα δε θα χρειαστούν νέα μέτρα

«Για πρώτη φορά αρχίσαμε να ανεβαίνουμε», υποστηρίζει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης.

lazaridis«Ήδη διεκδικούμε ό,τι μπορούμε και αυτά που ήδη επιτυγχάνουμε, δείχνουν ότι η Ελλάδα θα έχει έξοδο από την ύφεση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Επικρατείας στο Real FM. «Δεν αμφισβητεί κανείς ότι υπάρχει ανεργία, και πτώση του βιοτικού επιπέδου. Αυτό είναι ένα μέρος. Το άλλο μέρος είναι ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να βελτιώνεται», τόνισε.

Ο κ.Λαζαρίδης σημείωσε ότι: «Ο Σόιμπλε είπε ότι η Ελλάδα έχει πιάσει τους στόχους της και σε πολλά τους έχει ξεπεράσει. Αυτό είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία», προσθέτοντας: «Η κυβέρνηση, ανακοινώνει ότι το πρωτογενές πλεόνασμα υπάρχει και διευρύνεται. Υπάρχουν αλλού υστερήσεις, αλλού υπερβάσεις, η σούμα όμως δημιουργεί πρωτογενές πλεόνασμα

«Όταν τα νούμερα γίνονται θετικά, δεν τα πιστεύουμε, αυτό είναι επάγγελμα μιζέρια. Όποιος θέλει να βλέπει την μιζέρια και να την διαιωνίζει ας το κάνει. Εξαιτίας της επιτυχίας δεν θα χρειαστεί να πάρουμε άλλα μέτρα. Εξαιτίας της επιτυχίας, η κυβέρνηση θα μπορέσει να δώσει ένα μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος», υπογράμμισε.

Πηγή: enikos.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By