Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λαμία: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα διόδια

Εκφράζουν την αντίθεσή τους στη λειτουργία των πολλαπλών διοδίων, μετωπικών και πλευρικών

diodia

Την αντίθεσή τους στη λειτουργία των πολλαπλών διοδίων, μετωπικών και πλευρικών, γύρω από την Λαμία, κατέθεσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων και κατοίκων της περιοχής.

Στις 14:00, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης με πρωτοβουλία του δήμου Λαμιέων, των εκπροσώπων, των επαγγελματιών και βιοτεχνών, της εκκλησίας και της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Παρόντες ήταν οι περισσότεροι δήμαρχοι από όλη την περιοχή οι οποίοι δήλωσαν την αντίθεσή τους στα διόδια, αφού πλέον μπαίνουν σε όλες τις περιοχές, ενώ όπως ανακοινώθηκε, ξεκινούν αυτές τις μέρες οι εργασίες εγκατάστασης και για ένα σταθμό μετωπικών διοδίων μεταξύ Λαμίας και Στυλίδας, στο 216ο χλμ της Ν.Ε.Ο Λαμίας-Λάρισας.

Στις ομιλίες τους οι εκπρόσωποι φορέων, μίλησαν για ασφυκτική κατάσταση που δημιουργούν τόσο τα μετωπικά όσο και τα πλευρικά διόδια, που αρχίζουν να λειτουργούν στην περιοχή και δημιουργούν προβλήματα στην τοπική κυκλοφορία και στην κίνηση μεταξύ των περιοχών του νομού, ενώ τόνισαν ακόμη την έλλειψη παραδρόμων για την τοπική κυκλοφορία.

By