Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λαφαζάνης: Ακόμα και αν δεν περάσει το δημοψήφισμα, θα έχουμε όφελος

«Η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον»

lafazanis800_091113

Την εκτίμηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και αν δεν περάσει η πρόταση του για δημοψήφισμα, θα αποκομίσει σημαντικά πολιτικά οφέλη από αυτή του την πρωτοβουλία, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

«Νομίζω πως αν δεν υπάρξει θετική κατάληξη ως προς το στόχο μας , να γίνει δημοψήφισμα , μπορεί να έχουμε αποκομίσει ιδιαίτερα πολιτικά οφέλη , και παραταξιακά αλλά κυρίως πολιτικά , με την υπόθεση της ΔΕΗ που αφορά την δυνατότητα της χώρας μας να έχει δημόσια παρέμβαση σε καίρια ζητήματα»ανέφερε χαρακτηριστικά και επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει και σε πιθανές διαρροές στην ψηφοφορία, από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασκήσει «το δικαίωμα που έχει και την δυνατότητα που μας δίνει το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής για ένα ψηφισθέντα νόμο , να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε λόγω της κρισιμότητας του ζητήματος , 120 υπογραφές προκειμένου να διεκδικήσουμε την δυνατότητα να γίνει δημοψήφισμα επ” αυτού του ψηφισθέντος νόμου» .

Παράλληλα ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε πως «η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον» και πως «έχει μπει σε μια τροχιά χωρίς επιστροφή».

 

 

 

By