Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λεκτική επίθεση του Χρ. Παππά σε δημοσιογράφο του MEGA!

 Προχώρησε σε δημόσιες «συστάσεις» προς τον Δημήτρη Τάκη

pappas xristosΜετά τα… κατουρήματα στην εξώπορτα του MEGA ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς προχώρησε και σε δημόσιες «συστάσεις» σε δημοσιογράφο του καναλιού.

Όλα ξεκίνησαν από την αναφορά του Αλ. Τσίπρα για την απουσιάζουσα από τη Βουλή Χρυσή Αυγή την ώρα της συζήτησης στη Βουλή για τις οφειλές της Γερμανίας από την κατοχή. Στο μεσημεριανό δελτίο του MEGA ο δημοσιογράφος Δ. Τάκης στο «ζωντανό» του αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη φράση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως εκείνη την ώρα εξέρχετο της Βουλής ο Χρ. Παππάς, ο οποίος έκανε παρατήρηση στον Δ. Τάκη.

«Περιμένετε να ακούσετε τις απαντήσεις, κ. Παππά», ακούσθηκε να λέει «στον αέρα» ο Δ. Τάκης, σπεύδοντας αμέσως μετά να σημειώσει ότι στη συζήτηση πήρε μέρος ο Χρ. Παππάς εκ μέρους της Χρυσής Αυγής (αν και δεν ήταν στην αίθουσα όταν μίλαγε ο Αλ. Τσίπρας).

Αμέσως όταν έκλεισε το ρεπορτάζ ο Χρ. παππάς συνέχισε τις επιθέσεις του στον δημοσιογράφο, λέγοντας μεταξύ άλλων «αυτό καταλάβατε; Αυτή τη δημοσιογραφία μαθαίνετε στο MEGA;». Ο Δ. Τάκης απάντησε «καλά» και απομακρύνθηκε, ενώ ο Χρ. Παππάς συνέχισε να φωνάζει «τι καλά; Καλάμια!».

By