Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λοβέρδος: «Δεν ψηφίζουμε νέα μέτρα»

Επέκρινε τη ΝΔ για το χειρισμό της ΕΡΤ

loverdosΕπίθεση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Συμμαχίας για την Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικών Αντιπροσώπων του κόμματος.

Ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε τη φυσιογνωμία της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα και αμέσως μετά επέκρινε τον χειρισμό της ΕΡΤ από τη νέα Δημοκρατία λέγοντας πως «ο τρόπος που χειρίστηκε την ΕΡΤ ξύπνησε τα κλασικά αντανακλαστικά όσων είμαστε δημοκράτες και πιστεύουμε στις αξίες της Δημοκρατίας, αλλά και στην πολιτική συμπεριφορά που η πίστη αυτή επιβάλλει».

Αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ είπε πως «τον Ιούνιο του 2012 διάλεξε τη «φιλική συμμετοχή» στην κυβέρνηση Αποδείχτηκε πως δεν είχε στρατηγική και συνεπώς ούτε και τακτική. Και άλλαξε γνώμη, ζητώντας να συμμετάσχει πολιτικά στην κυβέρνηση. Ο Πρωθυπουργός το ανέβαλε για αρκετούς μήνες και όταν η κρίση της ΕΡΤ το έφερε ως αναγκαία κατάσταση, τότε και πάλι το ΠΑΣΟΚ είδε τη συμμετοχή του χωρίς πολιτική στρατηγική.

Παρατηρώντας που ανέλαβε ευθύνες, καταλαβαίνεις πως το ΠΑΣΟΚ δεν ξέρει ποια θέματα θα προσπαθήσει να αναδείξει, ως αντίβαρα στη φθορά που έχει η άσκηση κυβερνητικών καθηκόντων σε περίοδο κρίσης».

Πηγη: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By