Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λοβέρδος: Η κυβέρνηση χάνει χρόνο, η εμπιστοσύνη εξαντλείται

Μικροκομματικά παιχνίδια βλέπει πίσω από τον φημολογούμενο ανασχηματισμό ο πρώην υπουργός.

loverdosΤριγμούς στην τρικομματική κυβέρνηση προκαλούν οι νέες δηλώσεις του βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδου με τις οποίες «προειδοποιεί» την κυβέρνηση πως κινείται με βάση τον μικροκομματισμό.

«Η εμπιστοσύνη που έχουμε παράσχει στην κυβέρνηση εξαντλείται. Η κυβέρνηση χάνει διαρκώς χρόνο. Η λειτουργία της δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό από την ύπαρξη του τρικομματικού διευθυντηρίου» αναφέρει ο κ. Λοβέρδος στο real.gr, που σημειώνει παράλληλα πως δεν έχει «αντι-υφεσιακό σχέδιο».

Ο πρώην υπουργός τονίζει πως «ο σχηματισμός της τον Ιούνιο, αλλά και ο συζητούμενος από κάποιους σήμερα ανασχηματισμός της, έχει ως βάση του τον μικροκομματισμό. Και σε ό, τι αφορά τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού βασιλεύουν οι πελατειακές σχέσεις».

Παράλληλα, σημειώνει πως υπάρχει ο κίνδυνος να προταθεί η λήψη νέων μέτρων από την κυβέρηση. «Εδώ, όμως, θα είναι και το σημείο της σύγκρουσης, για το οποίο έχουμε εγκαίρως προειδοποιήσει».

«Ας παράξουν έργο λοιπόν αμέσως, εδώ και τώρα. Σε λίγο καιρό δεν θα προλαβαίνουν να αντιστρέψουν την αρνητική κατάσταση» καταλήγει ο κ. Λοβέρδος.

By