Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λονδίνο και όχι Ζάππειο για τον Καμμένο

Ταξίδι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εν όψει του Μαΐου

Kammenos Vouli

Μια ακόμα κοινοβουλευτική «απώλεια» πολιτικού αρχηγού για την εκδήλωση στο Ζάππειο,καθώς μετά από τον Αλέξη Τσίπρα και την Αλέκα Παπαρήγα, ούτε ο Πάνος Καμμένος θα παραστεί στην εκδήλωση για την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε.

Ο κ. Καμμένος αναχωρεί για το Λονδίνο, όπου θα συναντηθεί με τον βρετανό ευρωβουλευτή και αρχηγό του κόμματος της Ανεξαρτησίας Νάιτζελ Φάρατζ με αντικείμενο συζήτησης τις ευρωεκλογές.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρονται στην επίσκεψη ευρωπαίων αξιωματούχων στην Αθήνα με αφορμή την έναρξη της ελληνικής προεδρίας, ενώ επιτίθενται στην κυβέρνηση σχολιάζοντας την απαγόρευση της κυκλοφορίας και την κυβερνητική πολιτική.

Υποστηρίζουν ότι «έκρυψαν τους άστεγους αλλά δεν μπορούν να κρύψουν πόσο αποτυχημένη είναι η πολιτική που εφαρμόζουν».

«Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, με επικεφαλής τον κ. Μπαρόζο, ήλθαν στην Αθήνα και είδαν τους άδειους δρόμους, διότι η κυβέρνηση της τρόικας απαγόρευσε στους Έλληνες πολίτες να διαδηλώσουν και να δείξουν την εξαθλίωσή τους από την πολιτική των τοκογλύφων δανειστών» τονίζουν.

«Έκρυψαν τους άστεγους, έκρυψαν τους άνεργους, έκρυψαν τους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν φάρμακα. Δεν μπορούν να κρύψουν πόσο αποτυχημένη είναι η πολιτική που εφαρμόζουν στην Ελλάδα, βάσει σχεδίου, προκειμένου να αρπάξουν τις περιουσίες των πολιτών και τον πλούτο της χώρας μας. Είναι υπόλογοι».

Πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By