Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παρέμβαση Μόσιαλου υπέρ Γεωργιάδη για τα γεγονότα στο Λονδίνο

«Υπάρχει μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στο Λονδίνο και μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του Άδωνι Γεωργιάδη στο Imperial College στο Λονδίνο, φοιτητές αποδοκίμασαν τον υπουργό Υγείας.

«Μπαίνοντας μέσα είχαν μαζευτεί 30 , 40 Έλληνες φοιτητές οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν, να σφυρίζουν, να βρίζουν κ.λπ.», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον υπουργό οι φοιτητές προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να μιλήσει για το μνημόνιο.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι ήταν αριστεροί, ενώ έκανε επίσης λόγο για «εξαγώγιμα είδη της Ελλάδος στον ευρωπαϊκό πολιτισμό».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε ακόμη σε συγκεκριμένο περιστατικό με έναν φοιτητή, που τον κατηγόρησε ότι η κυβέρνηση κόβει μισθούς, για να πληρώνει τους δανειστές. Όπως είπε, στην αντιπαράθεση που είχαν, ο φοιτητής φώναζε, αλλά «δεν είχε ιδέα για τι μιλούσε, όπως κάνουν συνήθως οι αριστεροί απανταχού της γης».

Σε άλλες δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «υπάρχει μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στο Λονδίνο και μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό».

«Ένας μού φώναζε »είσαι ηλίθιος , είσαι μπουμπούκας και πουλάς βιβλία». Αυτά δεν κάνουν κακό στον Γεωργιάδη, κάνουν κακό στην Ελλάδα» είπε ο κ. Γεωργιάδης και υποστήριξε: «αν πήγαινα να τούς μιλήσω σε αμφιθέατρο ελληνικού Πανεπιστήμιου θα με δέρνανε. Εκεί όμως κάνανε φασαρία στην αίθουσα και μετά έκαναν τις κότες γιατί θα είχαν να κάνουν με την αστυνομία που βρισκόταν στην είσοδο και θα είχαν κακά ξεμπερδέματα».

Σημειώνουμε πως ο Ηλίας Μόσιαλος, σχολιάζοντας σενάρια που διέρρευσαν στο internet, σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι δεν αληθεύουν τα όσα γράφτηκαν περί βίας που άσκησε ο κ. Γεωργιάδης σε φοιτητή.

«Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης άσκησε σωματική βία σε φοιτητή που συμμετείχε στην εκδήλωση του συλλόγου Ελλήνων φοιτητών του Imperial College. Συμμετείχα στην εκδήλωση και γνωρίζω ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο υπουργός απλά έδωσε τον λόγο/μικρόφωνο στον φοιτητή -που διέκοπτε συστηματικά την ομιλία του – για να τοποθετηθεί.» σημείωσε ο κ. Μόσιαλος.

Με πληροφορίες από: naftemporiki.gr

By