Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κλείνει το Ταμείο Υγείας Προσωπικού της Αγροτικής Τράπεζας

Στο δρόμο 120 εργαζόμενοι.

fosphotos.com
fosphotos.com

«Λουκέτο» μπαίνει στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού Α.Τ.Ε., σύμφωνα με τροπολογία των Υπουργών Εργασίας και Υγείας, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην ανεργία 120 εργαζόμενοι.

Επισης, σύμφωνα με την απόφαση 13.000 ασφαλισμένοι στο Ταμείο (ΤΥΠΑΤΕ) χάνουν τις παροχές τους. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους το ΤΥΠΑΤΕ είναι υγιές, αυτοδιαχειριζόμενο και αποκλειστικά αυτοχρηματοδοτούμενο.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας καταγγέλλει τις σκοπιμότητες και τα συμφέροντα υπαγορεύουν το κλείσιμο του Ταμείου των εργαζομένων στην ΑΤΕ, ενώ απαιτεί από τους συναρμόδιους Υπουργούς να μην προχωρήσουν στη ψήφιση της τροπολογίας και να άρουν την απόφασή τους.

Ο σύλλογος υπαλλήλων του Ταμείου Υγείας Προσωπικού της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, καταγγέλει ότι εντελώς αιφνιδιαστικά και αψυχολόγητα, στις 24.05.2012 και Παρασκευή μεσημέρι, οι  Υπουργοί κ. Βρούτσης και Λυκουρέντζος, κατέθεσαν τροπολογία στο σ/ν για την «κύρωση του τροποποιητικού πρωτοκόλλου της Συμφωνίας Αεροπορικών μεταφορών μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρωπαικής Κοινότητας και των Κρατών μελών που υπεγράφη στις 25 και 30 Απρίλη 2007» (και όχι σε νομοσχέδιο σχετικό με τις αρμοδιότητες των Υπουργείων).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By