Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λυκούδης: Ναι στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ…

«Όποιος θέλει ακολουθεί ή αυτοαποκλείεται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης.

dimarΤην ανάγκη να πείσει η ΔΗΜΑΡ ότι όσο χρήσιμη ήταν στη κυβέρνηση, άλλο τόσο είναι και τώρα που έχει αποχωρήσει, υπογράμμισε ο γραμματέας του κόμματος Σπύρος Λυκούδης.

Ο κ. Λυκούδης μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, κάλεσε τα στελέχη να μη συνεχίσουν την «άγονη», όπως τη χαρακτήρισε, εσωκομματική συζήτηση για το αν ήταν σωστή ή λάθος η απόφαση για την αποχώρηση από την κυβέρνηση.

Παράλληλα, τόνισε ότι «η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει και να βάλει τη σφραγίδα της στη συγκρότηση του τρίτου πόλου, της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς ούτε του ΠΑΣΟΚ, αλλά προτείνοντας ένα τολμηρό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας. Όποιος θέλει ακολουθεί ή αυτοαποκλείεται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης.

Την ίδια στιγμή, τα στελέχη της μειοψηφίας που ζητούν να ξεκινήσει άμεσως διάλογος με όλες τις δυνάμεις -και με το ΠΑΣΟΚ- κατέθεσαν κείμενο για να συμπεριληφθεί στην πολιτική απόφαση στην αυριανή ψηφοφορία.

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, εξέθεσε την κυβερνητική εμπειρία και τα προβλήματα για τη μεταρρύθμιση του κράτους, προτείνοντας την ανάγκη να διατυπωθεί κυβερνητικό σχέδιο με άξονα την ανασυγκρότησή του.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By