Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λυκούδης: Μένω για να στρίψω το τιμόνι της ΔΗΜΑΡ

Mαζί με τους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό έχουν διαφωνήσει ανοικτά με τη γραμμή του Φώτη Κουβέλη κατά του διαλόγου με το ΠΑΣΟΚ και την κίνηση των «58»

Lykoudis

Να κλείσει το θέμα της παραμονής του ή όχι στη ΔΗΜΑΡ, επιχείρησε για άλλη μία φορά ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος δήλωσε ότι «μένει για να θα στρίψει το τιμόνι της ΔΗΜΑΡ σε ορθότερες κατευθύνσεις».

Ο κ. Λυκούδης μαζί με τους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό έχουν διαφωνήσει ανοικτά με τη γραμμή του Φώτη Κουβέλη κατά του διαλόγου με το ΠΑΣΟΚ και την κίνηση των «58» για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Αν και στενότατος συνεργάτης και στενός φίλος του κ. Κουβέλη, έχει συγκρουστεί δημοσίως μαζί του, λέγοντας δημοσίως ότι θα είναι συνταγή καταστροφής για τη ΔΗΜΑΡ αν αποφασίσει να γίνει το συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον Real fm, ο κ. Λυκούδης ξεκαθαρίζει ότι για συναισθηματικούς λόγους θα παραμείνει στη ΔΗΜΑΡ και διατηρώντας τις πολιτικές του ενστάσεις, θα επιχειρήσει να επηρεάσει τα πράγματα. «Παραμένω στη Δημοκρατική Αριστερά. Είμαι ισχυρά δεμένος συναισθηματικά με την Δημοκρατική Αριστερά. Παραμένω στη Δημοκρατική Αριστερά. Είμαι στέλεχός της και βουλευτής της. Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω στο να προχωρήσει η Δημοκρατική Αριστερά και με βάση τις δικές μου σκέψεις» είπε ο κ. Λυκούδης προσθέτοντας: «Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω τη Δημοκρατική Αριστερά, θα προσπαθήσω να της στρίψω το τιμόνι στις ορθότερες κατά τη γνώμη μου, κατευθύνσεις που πρέπει να έχει».

By