Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λυκούδης: Xρειάζεται μια πολιτική μεγαλύτερων ανοιγμάτων

«Όλες οι δημοσκοπήσεις μάς δείχνουν σε ένα χαμηλό σημείο και αυτό είναι για μένα ένα άκρως απογοητευτικό ζήτημα» τόνισε ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

«Νομίζει η πλειοψηφία περί τον πρόεδρο και ο πρόεδρος, πως χαράζουν μια γραμμή που ισχυροποιεί τη ΔΗΜΑΡ. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουμε μια πολιτική μεγαλύτερων ανοιγμάτων και πρωτοβουλιών και πως θα ήμασταν καλύτερα έτσι» δήλωσε στο vima fm ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης.

Πρόσθεσε πως «όλες οι δημοσκοπήσεις μάς δείχνουν σε ένα χαμηλό σημείο και αυτό είναι για μένα ένα άκρως απογοητευτικό ζήτημα. Τι να κάνουμε; Νομίζω ότι όπως έχουμε πορευθεί, εισπράττουμε αυτό το ζήτημα και αν προχωρήσουμε την πολιτική μας και την προσαρμόσουμε, με προσπάθειες στα δεδομένα που εγώ πιστεύω, νομίζω ότι θα ανακάμψουμε γρήγορα». Πάντως, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του γιατί ο διάλογος για την επανένωση της Κεντροαριστεράς δεν απέδωσε και σημείωσε: «και οι 58, τώρα πια, μετατοπίζονται από την αρχική τους στάση, που ήταν μια κίνηση διαλόγου και μετασχηματίζονται σε έναν πολιτικό σχηματισμό που θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Συνεπώς, γι΄ αυτό που θα ήθελα εγώ, δηλαδή ένας ανοικτός διάλογος για τη συνένωση των δυνάμεων, είναι μια εξέλιξη αρνητική. Αλλά αυτό που επιδίωξα, τον διάλογο για την ανασυγκρότηση του χώρου, δεν θα γίνει σ΄ αυτή τη φάση, επειδή η ΔΗΜΑΡ θα κατέβει με το δικό της ψηφοδέλτιο και οι 58 με το δικό τους. Ενδεχομένως, αν δεν τους στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, και το ΠΑΣΟΚ με το δικό του. Και αυτό είναι μια αρνητική εξέλιξη».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By