Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ: να πετάξει το… γάντι στον Ρονάλντο ο Σερ Αλεξ!..

Αρκετά χρόνια πριν, ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, τεχνικός-θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν δίστασε να πετάξει ένα… παπούτσι στα αποδυτήρια στον άλλοτε σταρ της ομάδας του, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ!

thumbnail (3)Πρόσφατα  αποκαλύφθηκε πως η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ζήτησε από τον πρώην προπονητή της να… πετάξει το γάντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να τον πείσει να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ».

Η αγγλική εφημερίδα «Express» ανέφερε ότι παράγοντες της Γιουνάιτεντ έχουν πλησιάσει τον Σερ Αλεξ, ζητώντας του να πείσει τον (απόλυτο) σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να γυρίσει στο Μάντσεστερ, είτε τον ερχόμενο Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι του 2015.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ποντάρουν στην εξαιρετική σχέση του Σκοτσέζου κόουτς με τον Πορτογάλο επιθετικό, καθώς στην πρόσφατη βράβευση του «CR7» από τον Φέργκιουσον, με το βραβείο του καλύτερου παίκτη των ευρωπαϊκών γηπέδων για το 2013-2014, ο Ρονάλντο είπε πως «σέβομαι τον Σερ Αλεξ γιατί με πίστεψε στη Γιουνάιτεντ στα 18 μου και με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι».

Επιπλέον, ο Πορτογάλος έχει δηλώσει δύο φορές, σε διάστημα εβδομάδων ότι «αγαπώ το Μάντσεστερ και θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω», ενώ ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ, Ραμόν Καλδερόν, επισήμανε ότι «ο Κριστιάνο δεν είναι ευχαριστημένος στη Μαδρίτη και το καλοκαίρι θα αποχωρήσει». Ενώ η σοβαρή «Daily Mirror» έγραψε πως ο Πορτογάλος απαιτεί μισθό 630.000 ευρώ (την εβδομάδα παρακαλώ), για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Γιουνάιτεντ!

Λίγο μετά την αποκάλυψη του πρώην προέδρου τη Ρεάλ, του Ραμόν Καλδερόν (αυτό που αναφέρουμε παραπάνω: «ο Ρονάλντο δεν είναι πλέον ευτυχισμένος στη Μαδρίτη και θέλει να φύγει»), με τον Κριστιάνο έσπευσε να ασχοληθεί και ο Λούις Φαν Χάαλ.

Όταν τον ρώτησαν αν η Γιουνάιτεντ θα ασχοληθεί με τον Κριστιάνο, ο Ολλανδός δεν αρνήθηκε ότι θα τον ήθελε στο Μάντσεστερ: «Ναι, θα τον ήθελα, αυτό εννοείται. Περισσότερο όμως πρόκειται για κουβέντα που γίνεται στα ΜΜΕ και δεν νομίζω ότι τα ΜΜΕ θα τον αγοράσουν… Η αλήθεια είναι ότι, όπως συνέβη και με τον Φαλκάο, όταν υπάρχουν τέτοιοι παίκτες διαθέσιμοι, δεν μπορείς να μην ασχοληθείς μαζί τους. Δεν πιστεύω όμως ότι ακόμα και εάν τον ήθελε η Γιουνάιτεντ, θα τον πουλούσε η Ρεάλ».

Προφανώς δίκιο έχει ο Φαν Χάαλ…

By