Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μάρκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εφάπτεται με την αισθητική μου

«Ο κομματικός μηχανισμός της ΔΗΜΑΡ είναι ανθρωπάκια του Γαϊτη»

markou-dimarA

Αποκλείει την πολτική της συστράτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, η οποία πριν από λίγες μέρες έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» και ερωτηθείσα για το αν θα αναζητήσει πολιτική στέγη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κ. Μάρκου επεσήμανε πως «η σημερινή του ταυτότητα δεν εφάπτεται ούτε με τις θέσεις μου ούτε με την αισθητική μου», ωστόσο έσπευσε να υπογραμμίσει πως συζητά «με συναδέλφους και από την Ελιά και από τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και με στελέχη από το Ποτάμι, με κοινούς προβληματισμούς και λογικές».

Η ανεξάρτητη βουλευτής τονίζει πως η  απόφασή της να εγκαταλείψει τη ΔΗΜΑΡ ενέχει και προσωπικά στοιχεία πέρα από πολιτικά και αφήνει αιχμές για τον κομματικό μηχανισμό της ΔΗΜΑΡ κάνοντας λόγο για «ανθρωπάκια του Γαΐτη με κομμένες κεφαλές».

Ωστόσο εκφράζεται με καλά λόγια για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη σημειώνοντας πως είναι  άνθρωπος «ευγενής και ανεκτικός», με  «βαθύ σεβασμό  για τη δημοκρατική λειτουργία, για τον πλουραλισμό των απόψεων και των προσωπικών αποφάσεων».

 

By