Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑΝΕΛ: Απόδειξη αποτυχίας του Μνημονίου το επαπειλούμενο πακέτο

Αυξάνονται οι στρατιές ανέργων, επεκτείνεται η ύφεση στην οικονομία

17_073321_KAMMENOS_MARIAS_NOTIS«Μέγιστη απόδειξη της αποτυχίας της συνταγής του μνημονίου» χαρακτηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «το επαπειλούμενο τρίτο δανειοδοτικό πακέτο, με σπόνσορα τον Σόιμπλε».

Ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος Νότης Μαριάς, σε δήλωσή του, τόνισε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με την έκθεσή του «νίπτει τας χείρας του» παριστάνοντας τον Πόντιο Πιλάτο, ενώ έχουν ήδη αποδειχθεί και συνομολογηθεί, τόσο από το ίδιο το Ταμείο όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι τεράστιες ευθύνες τους για τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, τις στρατιές των ανέργων και τις νέες στρατιές αστέγων, που θα δημιουργηθούν, μετά το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Επίσης η αρμόδια τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με δήλωσή της αναφορικά με την κινητικότητα στο Δημόσιο και τις κινητοποιήσεις σε Παιδεία και Υγεία, έκανε λόγο για «τσουνάμι απολύσεων» υποστηρίζοντας ότι «οι συμπολίτες μας που εργάζονται στον χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης και υγείας έχουν μπει στο στόχαστρο των συγκυβερνώντων».

Σύμφωνα με την κ.Χρυσοβελώνη «τα πλήγματα που θα δεχθεί η κοινωνία και η οικονομία από το τσουνάμι της κινητικότητας και των απολύσεων στον δημόσιο τομέα είναι ανυπολόγιστα. Είναι χρέος όλων μας η εναντίωση στις καταστρεπτικές επιταγές της Τρόικας και του μνημονίου».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By