Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα προς Έλληνες επιχειρηματίες: Επενδύστε στην Αλβανία

Προς άγρα επενδυτών ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας

rama180888489

Κάλεσμα προς του Έλληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Αλβανία απεύθυνε ο πρωθυπουργός της χώρας, Έντι Ράμα, κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων, στα Τίρανα.

Ο κ. Ράμα σημείωσε πως «θα α γίνει ό,τι είναι δυνατόν για τη βελτίωση των υπηρεσιών φορολόγησης και των τελωνείων».Πρόσθεσε ότι, προκειμένου αυτή η υπόσχεση να γίνει πραγματικότητα, είναι απαραίτητη η εταιρική σχέση με τις επιχειρήσεις, ώστε να καταπολεμηθούν όλα τα αρνητικά φαινόμενα.

Μάλιστα, ο κ. Ράμα διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους Έλληνες επιχειρηματίες ότι οποιοσδήποτε καταγγείλει παρατυπίες αρμοδίως στο Εθνικό Οικονομικό Συμβούλιο, θα πρέπει να είναι βέβαιος ότι οι καταγγελίες του θα εξετασθούν άμεσα και με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης για τις ελληνικές επενδύσεις στην Αλβανία, που διοργάνωσαν, χτες το βράδυ, η πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ), με την υποστήριξη της άτυπης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις ελληνικές επενδύσεις στην Αλβανία, η οποία συστάθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Αλβανού πρωθυπουργού.

Πηγή: ΑΜΠΕ

By