Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με μήνυση απαντούν οι ειδικοί φρουροί στο Βούτση

Η μήνυση θα αφορά εξύβριση.

fosphotos.com | Philippos Messinis
fosphotos.com | Philippos Messinis

Μήνυση κατά του βουλευτή και γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση αναμένεται να καταθέσει το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής, σήμερα (3 Ιουνίου) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής.

Οπως αναφέρει tovima.gr η μήνυση θα αφορά εξύβριση καθώς οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Ειδικών Φρουρών θεωρούν προσβλητικό και εξυβριστικό τον χαρακτηρισμό «μπάτσοι» που χρησιμοποίησε την Παρασκευή σε δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος σε αστυνομικούς.

Με αφορμή το θέμα της οπλοφορίας των βουλευτών ο Νίκος Βούτσης είχε δηλώσει: «Το να λέμε μόνο για τους βουλευτές και να έχει όπλο ο τελευταίος μπάτσος, μπράβος και οτιδήποτε κυκλοφορεί στη χώρα, την επικινδυνότητα για τον απλό πολίτη δυστυχώς τη μειώνουμε κατ” ελάχιστο. Καλό θα ήταν ενδεχομένως μέσα από αυτή τη συζήτηση να ανοίξει ένα θέμα απαγόρευσης της οπλοφορίας».

Αυτές του οι δηλώσεις είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ΝΔ και του υπουργού Δημοσίας Τάξεως Νίκου Δένδια, ενώ ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσπαθήσει να ανασκευάσει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By