Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μήτρογλου: «Πάμε να κερδίσουμε…»

 «Όποιος και να σκοράρει δεν έχει σημασία.  Απλά να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

thumbnail

Ο Κώστας Μήτρογλου δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική στην προσπάθειά της για νίκη κόντρα στην Ακτή.

«Θα συνεχίσω να δουλεύω δυνατά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Από αύριο θα κάνω κανονικά προπόνηση με την ομάδα και θα είμαι 100% έτοιμος για το ματς», είπε ο διεθνής επιθετικός ενώ ο Χολέμπας υποστήριξε:

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούμε στο δικό μας κομμάτι. Η Ακτή είναι καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Είναι ένας τελικός για μάς και πρέπει να πάμε για τη νίκη…».

Τελικό χαρακτήρισε το ματς με τους αφρικανούς και ο Μήτρογλου:

«Είναι ένας τελικός. Το έχουμε ξανακάνει στο EURO με τη Ρωσία. Πρέπει να ακούσουμε τον προπονητή μας, να δουλέψουμε πολύ,  γιατί είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με δυνατή επίθεση και πολύ καλούς παίκτες όπως είναι ο Ντρογμπά. Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας το κομμάτι και θα πάμε για τη νίκη».

Αναφορικά με το κακό ξεκίνημα της Εθνικής στο ματς με την Κολομβία ο Χολέμπας είπε στη συνέντευξη τύπου: «Όλοι ξέρουμε ότι το ξεκίνημα στο ματς με την Κολομβία δεν ήταν καλό. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ και δεν δώσαμε τα πάντα και γι’ αυτό ηττηθήκαμε. Στα πρώτο λεπτά του αγώνα με την Ιαπωνία δεν ξεκινήσαμε και πάλι καλά αλλά μετά ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Ήρθε η αποβολή του Κατσουράνη η οποία για εμάς ήταν γροθιά στο πρόσωπο όμως, δείξαμε πάθος και θέληση. Παρά το ότι παίξαμε με 10 παίκτες παλέψαμε για τη νίκη. Τελικά πήραμε την ισοπαλία και μπορούμε να ζήσουμε με αυτό. Τώρα είναι στο χέρι μας. Θα πρέπει να πάμε για τη νίκη».

«Πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ», είπε ο Μήτρογλου. «Το ότι δεν έχουμε σκοράρει είναι κι αυτό στο πρόγραμμα. Συνεχίζουμε κι αν έχουμε και τύχη θα σκοράρουμε»…

By