Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μίτσελ: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό…»

Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και δεύτερη απώλεια μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Μίτσελ να δηλώνει: «Για κάποια λεπτά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα χάσαμε τον έλεγχο, με τον αντίπαλό μας να χάνει ευκαιρίες και να δεχόμαστε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, έλειπε το βάθος στο παιχνίδι μας και δεν είχαμε καθαρό μυαλό».

MICHEL_570_355Ο Σα Πίντο σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι των ποδοσφαιριστών και όχι του προπονητή καθώς προπόνησα την ομάδα μόλις για τρεις ημέρες. Προσπάθησα να δώσω το κίνητρο και την πίστη στους ποδοσφαιριστές μου. Εκείνοι έβαλαν και την καρδιά τους για να νικήσουν και τα κατάφεραν και τους ευχαριστώ. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Τα ερωτήματα και οι προβληματισμοί στον Ολυμπιακό, που καλείται να παλέψει στην Ευρώπη. Αντίπαλός του η σουηδική Μάλμε, που ετοιμάζεται να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου στη Σουηδία.

thumbnailΗ Μάλμε έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι στην υπεράσπιση του τίτλου της στην Σουηδία, με τη νίκη της 4-1 επί της Μιάλμπι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής με 3 γκολ ο Φορσμπεργκ.

Η Μάλμε στο 39′ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά αντεπεξήλθε με τον καλύτερο τρόπο. Η αντίπαλος του Ολυμπαικού στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε για 4η αγωνισιτκή αήττητη και σημείωσε την 2η συνεχόμενη νίκη της. Έτσι, διατήρησε την απόσταση ασφαλείας που έχει από τους διώκτες της, εν όψει των δύσκολων αγώνων με ΑΪΚ (εκτός), Έλφσμποργκ (εντός).

Φυσικά πριν από αυτά τα παιχνίδια η Μάλμε θα παίξει με τους ερυθρολεύκους για το Τσάμπιονς Λιγκ…

Το συγκρότημα του Δανού τεχνικού Άγκε Χαρέιντε βρέθηκε προ εκπλήξεως στο 39′, καθώς είδε τον Μπλόμκβιστ να παραβιάζει την εστία του και να παίρνει το προβάδισμα. Πάντως κατάφερε λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Φόρσμπεργκ. Η Μάλμε στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 64′ με τον Ρόζενμπεργκ. Ο Φόρσμπεργκ στο 70′ και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό Μάλμε – Μιάλμπι 4-1 πραγματοποιώντας χατ – τρικ.

Η ενδεκάδα της Μάλμε: Όλσεν, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Τίνερχολμ, Χελάντερ, Άντου, Φόρσμπεργκ, Κρούν (46′ Έρικσον), Τσιμπίτσκι (46′ Θέλιν), Ράκιπ, Ρόζενμπεργκ.

By