Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μίτσελ: «Διαφορετική η ομάδα με τον Μήτρογλου…».

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο 3-0 με τον ΟΦΗ ήταν ο Μίτσελ, λέγοντας ότι αν δεν ήταν ο Λόρια το σκορ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.

thumbnailΟ προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το ματς με την Ατλέτικο, υποστηρίζοντας ότι δεν αλλάζει κάτι επειδή έρχεται με νίκη στο Μπερναμπέου. Κι ότι οι δυσκολίες παραμένουν μεγάλες, αλλά ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τις αντιμετωπίσει.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Τι κρατάει από το ματς και πώς είδε τους νέους παίκτες:«Το ματς ήταν καλό, είχε ένταση, καλή κυκλοφορία, πίεση και ευκαιρίες για γκολ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Είχε ρυθμό το παιχνίδι μας και αμυντικά και επιθετικά. Αν δεν έπαιζε ο Λορία θα μιλούσαμε όχι για έναν πολύ καλό γκολκίπερ αλλά για πολλά γκολ. Είδαμε ότι ο κόσμος αγαπάει πολύ τον Μήτρογλου. Είναι διαφορετική η ομάδα με τον Μήτρογλου, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη δουλειά και την απόδοση του Διαμαντάκου».

Έχει αποφασίσει για την Τρίτη και πόσο θα επηρεάσει το ματς η νίκη της Ατλέτικο επί της Ρεάλ: «Δεν θα αλλάξουμε την ιδέα της προετοιμασίας μας επειδή η Ατλέτικο νίκησε την Ρεάλ. Η Ατλέτικο δεν αλλάζει όταν παίζει απέναντι σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα ή Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλή και παράξενη ομάδα. Ακόμα και να τους ξέρεις, δύσκολα να τους ξεπεράσεις. Θα δούμε πιστεύω ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Έχω αποφασίσει πως θα παίξουμε, θα σας τους έλεγα τους παίκτες, αλλά μην το πείτε στον Σιμεόνε!»

Για Μανιάτη, Εντινγκά, Μποτία «Σήμερα ευτυχώς δεν χάσαμε κάποιον. Ο Εντινγκά χτες γύρισε από την Εθνική, ο Μποτία για να μη ρισκάρουμε. Ο πιο αμφίβολος απ” όλους είναι ο Μανιάτης».

Θα αλλάξει η παράδοση της πρεμιέρας με τρεις ήττες τα τελευταία χρόνια. Και πού θα κριθεί το ματς: «Την τελευταία χρόνια περάσαμε στους 16, άρα ας μη νικήσουμε πάλι κι ας περάσουμε! Η Ατλέτικο δεν έχει απλώς καλούς παίκτες στο κέντρο, έχει ένα πολύ δυνατό κέντρο. Εμείς θα κοιτάξουμε το παιχνίδι μας απέναντι στη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ».

By