Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μίτσελ: «Εγώ έμαθα στη Ρεάλ να σέβομαι… Μας διασκέδασαν οι δηλώσεις του προπονητή της Μάλμε…»

«Δεν μας επηρέασαν όσα είπε ο προπονητής της Μάλμε. Το λέω ειλικρινά, εγώ δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Ισα ίσα μας διασκέδασε» δήλωσε αστειευόμενος ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου.

ÌÁÍÉÁÔÇÓ ÌÉÔÓÅË  ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2014-2015)Αμέσως μετά ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε: «Από τότε που ήμουν μικρός και λυπάμαι που θα το πω, το πρώτο που με δίδαξαν ήταν να σέβομαι τον αντίπαλο. Ενημερώνω τον προπονητή της Μάλμε ότι αυτό το έμαθα στη Ρεάλ Μαδρίτης! Να σέβομαι τον κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, όμως εγώ βλέπω την Μάλμε ακριβώς όπως είχα δει την Ατλέτικο. Εύχομαι στη Μάλμε τα καλύτερα, ότι τη σέβομαι απόλυτα. Ίσως αν ο προπονητής της είχε παίξει στη Ρεάλ ή είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα καταλάβαινε καλύτερα. Η δική μου εποχή της δόξας έχει περάσει γιατί αυτό ήταν όταν ήμουν παίκτης. Και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες».

Στην αρχή της συνέντευξης Τύπου για το αυριανό παιχνίδι, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε σημειώσει: «Συμφωνώ απολύτως με τον προπονητή της Μάλμε με όσα είπε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται το σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, που μετέχουμε σε διοργάνωση με τις κορυφαίες ομάδες Αγγλίας, Ισπανίας. Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του, θα προσπαθήσουμε αύριο αν και είμαστε χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε».

Ο Μίτσελ που αστειεύτηκε με τους Σουηδούς δημοσιογράφους ερωτώμενος για το αν θα παίξει ο Ντουρμάζ, απάντησε χαμογελώντας: «Θα το ξέρει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε. Μας έχει μελετήσει πολύ. Ρωτήστε τον, θα ξέρει…».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης υποστήριξε: «Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, δε θα κοιτάξουμε μόνο ότι είναι το 100ο μας παιχνίδι στο Champions League. Θέλει συγκέντρωση από την αρχή, είναι δύσκολο ματς. Δείξαμε τις δυνατότητές μας με την Ατλέτικο, αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα κόντρα στην Μάλμε και να πάρουμε τη νίκη.

Σίγουρα κάναμε μεγάλη νίκη με την Ατλέτικο, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όλοι είδαν την προσπάθεια μας και τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου. Πρέπει να δει ο προπονητής τους την ιστορία μας, συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη, είμαστε συνεχώς στις μεγάλες διοργανώσεις και δεν είναι σωστό να μη δείχνει σεβασμό στην ιστορία μας.

Με τον Ατρόμητο δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε συγκέντρωση. Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο, όλοι το έχουμε καταλάβει και είμαστε έτοιμοι να το δείξουμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι έχουμε αντιληφθεί το λάθος στο Περιστέρι, μας μίλησε ο προπονητής, ο πρόεδρος. Όλοι έχουμε καταλάβει τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στην Μάλμε».

Τι είχε δηλώσει όμως ο τεχνικός της Μάλμε Άγκε Χαρέιντε; Διαβάστε:

«Ο Ολυμπιακός είναι περίπου σαν τη Μάλμε. Έπαιξε καλά απέναντι στην Ατλέτικο και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Δεν έχει ωστόσο την ίδια ποιότητα με τη Γιουβέντους .

Η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη σαν ομάδα από τον Ολυμπιακό, έχει μεγαλύτερη συνοχή, ενώ ο Ολυμπιακός είναι λίγο ασταθής στο παιχνίδι του. Θεωρώ καλύτερη ομάδα τη Σάλτσμπουργκ. Όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Ατλέτικο ήταν πολύ μαζεμένος πίσω και η Ατλέτικο χάρισε ένα γκολ. Θα δούμε όταν παίξουμε και με τον Ολυμπιακό ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

Οι ελληνικές ομάδες είναι συνηθισμένες να παίζουν μπροστά στο δικό τους κοινό, αλλά όταν είναι εκτός έδρας αυτό τους βγαίνει σε αρνητικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στον Πειραιά, αλλά αυτό δεν ισχύει εκτός έδρας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αντίπαλοί μας έχουν δύο παίκτες από την Ελλάδα.

Φυσικά παίζει ρόλο η διαφορά εμπειρίας, αλλά μην ξεχνάμε πως και η έδρα παίζει ρόλο και ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο δυνατός εκτός έδρας.

Έχουμε δοκιμάσει διάφορα συστήματα τον τελευταίο καιρό και οι παίκτες που χρησιμοποιούνται δεν είναι ίδιοι πάντα. Έχουμε μια ευελιξία σε αυτό. Στους παίκτες δεν αρέσει συχνά να αλλάζουν θέσεις, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα και πρέπει να εξετάζουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να προσαρμοζόμαστε ανάλογα».

By