Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μίτσελ: «Θα ήμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει η χρονιά…»

«Έχουμε δείξει θετικά και αρνητικά πράγματα. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Είχαμε καλό ρυθμό και κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα δεν ήταν άσχημη. Και πέρυσι δεν κερδίζαμε στα φιλικά αλλά εμείς κάνουμε προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα. Και πέρυσι αυτό λέγαμε, να είμαστε έτοιμοι όταν θα αρχίσει η χρονιά. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και θα δούμε την ομάδα στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια –ικανοποίησης- του Μίτσελ για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού.

thumbnail (4)

Οι πρωταθλητές ηττήθηκαν στο Σβατς της Αυστρίας από την σαφώς πιο έτοιμη ρωσική Κράσνονταρ (που παίζει την Πέμπτη προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ) με 2-0, με τον Ισπανό τεχνικό να χρησιμοποιεί 22 ποδοσφαιριστές, ενώ έκαναν ντεμπούτο οι Αμπιντάλ, Ομάρ, Ντοσεβί, Γκαζαριάν αλλά και οι Αυλωνίτης, Παπάζογλου, Μπουχαλάκης.

Ο Ολυμπιακός ήταν φυσιολογικά πιο πίσω από πλευράς ετοιμότητας, αλλά θα μπορούσε να είχε καλύτερο αποτέλεσμα καθώς στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε αισθητά, ειδικά με την είσοδο του κεφάτου Τσόρι.

Ο Κασάμι δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους, ενώ δεν έπαιξε και ο Ρομπέρτο. Καλά στοιχεία από τον Ελαμπντελαουί στο ντεμπούτο του, με τον Νορβηγό να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος από τη δεξιά πλευρά με την ταχύτητά του, όπως και από τον Ματιέ Ντοσεβί. Πολύ σημαντικό ότι έχει επιστρέψει πλέον σε πολύ καλή κατάσταση από το σοβαρό τραυματισμό του ο Δημήτρης Σιόβας .

Ο Ολυμπιακός είχε καλές στιγμές με τον Φουστέρ στο 66’ και με τον Τσόρι με φάουλ λίγο αργότερα, με τον γκολκίπερ της Κράσνονταρ να αποκρούει (Ζοαοζίνιο στο 41’ και Σίγκουρτσον στο 47’ τα ρωσικά γκολ).

Για τον Ολυμπιακό έπαιξαν: Μέγιερι, Σαλίνο (46’ Ελαμπντελαουί), Μπονγκ (46’ Βατουσιάδης), Σιόβας (46’ Αμπιντάλ), Αυλωνίτης (46’ Βούρος), Μπουχαλάκης (46’ Εντινγκά), Γιαταμπαρέ (46’ Φουστέρ), Ντοσεβί (46’ Γκαζαριάν), Βλαχοδήμος (30’ Σάλιακας- 60’ Ντομίνγκεζ), Σαβιόλα (30’ Κολοβός-60’ Κατάι), Διαμαντάκος (46’ Παπάζογλου).

By