Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μίτσελ: «Θα πρέπει να ανησυχεί η Μάντσεστερ»

Καθόλου βολικός αντίπαλος δεν θα είναι ο Ολυμπιακός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «16» του Champions League, όπως δήλωσε ο Μίτσελ στην πατρίδα του.

Για την αμφισβήτηση που γνώρισε τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν πλέον οι οπαδοί της ομάδας μίλησε ο Μίστελ σε ισπανική ιστοσελίδα.

μιτσελ

Επίσης, αναφέρθηκε στους αγώνες των Πειραιωτών με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League, αναγνωρίζοντας πως η ομάδα του πως είναι φαβορί και έστειλε το δικό του… μήνυμα στον Ντέιβιντ Μόγες.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στην «ABC»

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Και εκεί βέβαια συνέβη ό,τι συνήθως με έναν καινούργιο προπονητή από το εξωτερικό: Υπήρξαν πολλές αμφιβολίες.

Τώρα όμως όποτε βρίσκομαι στον δρόμο και ειδικά στον Πειραιά, με σταματούν και μου λένε “σε ευχαριστούμε”, ενώ άλλοι μου δίνουν συγχαρητήρια. Ακόμα και οι αρθρογράφοι στον Τύπο που αρχικά εξέφραζαν αμφιβολίες, τώρα έχουν την ειλικρίνεια να γράφουν κείμενα διαφορετικά και να μου ζητούν συγγνώμη»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By