Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαίνεται η φωτιά στην Κερατέα

Σημειώνεται ότι οι εστίες που εκδηλώθηκαν με μικρή χρονική διαφορά η μία από την άλλη, ήταν τρεις συνολικά και συγκεκριμένα στην περιοχή Σακκά, στην περιοχή Λάκιζα και στον Προφήτη Ηλία

fotia-xalkidiki

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στην Κερατέα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή της Λάκιζας, όπου οι φλόγες έχουν περάσει μέσα από αυλές σπιτιών, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί ζημιές σε κάποιο από αυτά.

Σημειώνεται ότι οι εστίες που εκδηλώθηκαν με μικρή χρονική διαφορά η μία από την άλλη, ήταν τρεις συνολικά και συγκεκριμένα στην περιοχή Σακκά, στην περιοχή Λάκιζα και στον Προφήτη Ηλία. Η τελευταία σβήστηκε γρήγορα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Εξάλλου, μία ακόμα μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, χωρίς όμως να απειλεί κατοικημένη περιοχή. Επίσης, περίπου 1000 στρέμματα με υπολείμματα καλλιεργειών κάηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 10:30 στο Πεδινό του Κιλκίς και η οποία κατασβέστηκε έπειτα από πολύωρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής. Τέλος, υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:40 σε αγροτική περιοχή στα Μπακέικα του Κιλκίς.

By