Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαζιώτης: O Άδωνις να κρεμαστεί στην πλατεία Συντάγματος

Πως ξεκίνησε η κόντρα Μαζιώτη-Γεωργιάδη

maziotis

Με ένα ανατριχιαστικό κείμενο μέσα από τις φυλακές Διαβατών ο τρομοκράτης, Νίκος Μαζιώτης, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο, μάλιστα, αναφέρει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης «θα πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα στην πλατεία Συντάγματος»!

Στο κείμενο-παραλήρημα, το οποίο αναρτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia, ο Μαζιώτης προκαλεί τον κ. Γεωργιάδη «συνεργό χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα» και ζητά να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος «και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι»!

Η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή ένα άλλο κείμενο του Μαζιώτη στο οποίο κατηγορούσε τον Αδωνι Γεωργιάδη ότι παρενέβη για να απαγορευτεί τηλεφωνική παρέμβασή του σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο.

fosphotos.com
fosphotos.com

Ειδικότερα, στο μήνυμά του ανέφερε ότι του απαγορεύτηκε να μιλήσει μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο και κατονόμασε ως υπεύθυνους τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, τον διευθυντή Σταυρόπουλο και τον αρχιφύλακα Βαλσάμη των φυλακών Διαβατών.

«Εμείς είμαστε οι φασίστες, που θεωρούμε παράνομο να μαζεύονται για να σχεδιάζουν δολοφονίες και αυτοί οι δημοκράτες;», σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης, λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του κειμένου Μαζιώτη.

Ολόκληρο το κείμενο του Μαζιώτη:

«Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες. Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι»

By