Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μαινόμενος ο πατέρας Φουντούλη για το βίντεο

Κατηγορεί όσα μέσα ενημέρωσης αναμεταδίδουν το βίντεο της δολοφονίας

FountoulisΠαρέμβαση του ΕΣΡ ζητά ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη που δολοφονήθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής για το βίντεο που διέρρευσε και δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή της δολοφονίας.

Σε μήνυμά του στο facebook ο πατέρας ενός εκ των δύο θυμάτων Λάμπρος Φουντούλης διερωτάται σε τι εξυπηρετούσε αυτή η πράξη και λέει «ντροπή σε όλα τα κανάλια που δείχνουν ξανά και ξανά το βίντεο της άνανδρης δολοφονίας του Γιώργου μας».

Fountulis

«Η  δολοφονία των δύο παιδιών στο Νέο Ηράκλειο δεν μπορεί να αποτελέσει «πλυντήριο» για την ΧΑ», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΣΚΑΙ και κατηγόρησε τη ΧΑ για προσπάθεια αξιοποίησης της δολοφονίας, υπογραμμίζοντας ότι η στάση του νεοναζιστικού κόμματος βρίσκεται σε απόλυτη αντίθεση με την αξιοπρέπεια των γονέων των θυμάτων, που έχουν δώσει μήνυμα ενότητας και χαμηλών τόνων.

Σε δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Παναγιώταρος υποστήριξε ότι το νεοναζιστικό κόμμα δεν διέρρευσε νέο βίντεο με σκληρές εικόνες από τη δολοφονία, αν και παραδέχθηκε ότι μπορεί να προέρχεται από το κλειστό κύκλωμα στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By