Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μακριά από την Αθήνα και οι πολιτικοί

Στην επαρχία επέλεξαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί, με εξαίρεση τον Φώτη Κουβέλη που έμεινε στην Αθήνα.

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Μακρινούς προορισμούς από την Αθήνα επέλεξαν οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί για τις ημέρες του Πάσχα, θέλοντας να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ήρεμα αυτές τις λίγες ημέρες των διακοπών έπειτα από αρκετές εβδομάδες πίεσης και σκληρών διαπραγματεύσεων.

Τον τόπο καταγωγής του επέλεξε για μια ακόμα φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας που βρίσκεται σχεδόν όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου.

Ο κ. Παπούλιας, την Κυριακή του Πάσχα, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο στρατιωτικό φυλάκιο στους Δρυμάδες Πωγωνίου, όπου θα ανταλλάξει ευχές με τους Έλληνες στρατιώτες και αξιωματικούς.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του θα βρεθεί και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που από τη Μεγάλη Παρασκευή θα είναι στην Πύλο. Αυτό όμως δεν θα εμποδίσει σε τίποτα τον προγραμματισμό του ταξιδιού στην Κίνα, καθώς θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του.

Στο Ρέθυμνο Κρήτης θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, που θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα του Πάσχα.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ στο σπίτι του στην Αθήνα θα παραμείνει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

 

 

By