Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Oλοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Στο επίκεντρο των επαφών το πολυνομοσχέδιο και οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

 

maximou-shadowΟλοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τους υπουργούς Γιάννη Στουρνάρα, Κυριάκο Μητσοτάκη, Γιάννη Μιχελάκη και Κωστή Χατζηδάκη.

Αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της τρόικας καθώς και οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης ως προς την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Ο πρωθυπουργός με τους τέσσερις υπουργούς εξέτασαν όλο το εύρος των υποχρεώσεων της χώρας με τον Αντώνη Σαμαρά να σημειώνει ότι πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα.

Να σημειωθεί ότι το πολυνομοσχέδιο εισάγεται προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη και θα ψηφιστεί την επομένη.

Επίσης, το πρωί της Δευτέρας έχει συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ., στα γραφεία του κόμματος στην Συγγρού, σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις των διαφωνούντων βουλευτών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By