Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, η Μαρία-Χριστίνα Μίρκιν

Αναλαμβάνει καθήκοντα Business Development & Marketing Director

 

 

fixA

Η κ. Μαρία-Χριστίνα Μίρκιν εντάσσεται στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Business Development & Marketing Director.

Με 24ετή εμπειρία και εξειδίκευση στη Διοίκηση και Ανάπτυξη Εμπορικών Λειτουργιών (Marketing, Πωλήσεις, Trade Marketing), στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και στη Στρατηγική Επιχειρησιακή Ανάπτυξη, η κ. Μίρκιν αποτελεί καταξιωμένο στέλεχος της ελληνικής αγοράς, έχοντας διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις ηγετικών εταιρειών, όπως οι Bristol-Myers Squibb, Nestle Hellas, Coca-Cola HBC, Mythos Brewery-Carlsberg Group και ΕΛΓΕΚΑ.

Η κ. Μίρκιν μιλάει 4 γλώσσες και είναι κάτοχος διπλώματος International Baccalaureate, πτυχίου Bachelor (B.Sc.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδικότητες Διοίκηση Marketing και Συστήματα Πληροφορικής και κάτοχος πτυχίου Master (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ο κ. Γιάννης Χήτος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας ένα διακεκριμένο στέλεχος της ελληνικής αγοράς. Έχουμε την πεποίθηση ότι η εμπειρία, οι γνώσεις και η δημιουργικότητα της Μαρίας-Χριστίνας θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By