Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαρινάκης: Έχω μάθει να παράγω έργο και όχι να κάθομαι πάνω σε καρέκλες

 «Τον κ. Μιχαλολιάκο τον διαψεύδουν οι δικοί του άνθρωποι»

marinakhs

«Έχω μάθει στην ζωή μου να παράγω έργο και όχι να κάθομαι πάνω στις καρέκλες» δήλωσε μέσω του MEGA o πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναφέρθηκε στην δημιουργία θέσεων εργασίας στον Πειραιά, αλλά και στις δράσεις, τις οποίες θα προβεί προκειμένου το λιμάνι του Πειραιά να γίνει πιο ελκυστικό για τους τουρίστες. «Όταν μιλάμε για 70.000 θέσεις στον τομέα της ναυτιλίας, ο Πειραιάς δικαιούται τις 30.000 θέσεις εργασίας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Eπίσης, απηύθυνε κάλεσμα προς  τους Πειραιώτες να δώσουν το χέρι τους για να φτιάξουμε, όπως είπε, ένα καλύτερο Πειραιά.

Χωρίς δεύτερη σκέψη θα ψήφιζα τον κ. Δρίτσα επανέλαβε σε σχετική ερώτηση.

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να συνεργαστεί ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη με άλλες ομάδες πολιτών, ούτως ώστε να μπορέσει ο Πειραιάς να απορροφήσει τα κονδύλια από το ΕΣΠΑ.

«Το Γιάννη το Μώραλη τον γνωρίζω 30 χρόνια. Είναι ένα τίμιο παιδί και εργατικό. Έχει περάσει τις εξετάσεις του και έχει πετύχει. Είναι τεχνοκράτης και μπορεί να το κάνει», υπογράμμισε, συμπληρώνοντας ότ ο Γ. Μώραλης έχει δώσει αγώνες για την Κεντροαριστερά.

Σε ερώτηση σχετικά με τις καταγγελίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου περί μπράβων στα εκλογικά κέντρα, απάντησε:  «Τον κ. Μιχαλολιάκο τον διαψεύδουν οι δικοί του άνθρωποι». Και για τις ψήφους που διαρρέουν αντίπαλοί του ότι εξαγοράζονται, απάντησε ότι τις αντιμετωπίζουν με χιούμορ.

Eρωτηθείς, στη συνέχεια, για το ποιο ήταν το  κίνητρο του ώστε να κατέβει στην  πολιτική, ανέφερε ότι στον Πειραιά υπάρχουν πολλά προβλήματα. «Θεωρούμε ότι έχουμε βρει την ομάδα των κατάλληλων ανθρώπων που μπορούν να δώσουν λύση» είπε συγκεκριμένα, προσθέτοντας ότι έπρεπε να βγει μπροστά και να εκτεθεί.

Κληθείς να σχολιάσει για το ποια είναι η σχέση του με τα κόμματα, απάντησε ότι αυτές είναι αδιάφορες. «Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Αν έχουμε ένα πρόβλημα, σηκώνουμε το τηλέφωνο και εξηγούμε. Αυτό έχω μάθει στη ζωή μου να κάνω τόσα χρόνια», είπε, ενώ δήλωσε με έμφαση ότι το λιμάνι του Πειραιά δεν πουλιέται.

 

 

By