Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρινάκης: «Ζήτω ο Ολυμπιακός!»

Πανευτυχής για την ιστορική-όπως τη χαρακτήρισε-νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

marinakis-vΑπόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και αποφασισμένος να τη δει να ολοκληρώνει το θρίαμβο παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη νίκη… Όλος ο κόσμος παρακολούθησε το ματς και είδε ότι μια ομάδα έπαιξε πολύ καλά, πολύ δυνατά κι έκανε πολλές ευκαιρίες. Όλοι μας συζητάνε και πρώτος από όλους εγώ. Περίμενα να παίξει η ομάδα καλά, γιατί ήταν καλά προετοιμασμένη. Η ομάδα αυτή πρέπει να πάει ψηλά γιατί το αξίζει. Είναι μια ιστορική νίκη, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτό το όνειρο. Ζήτω ο Ολυμπιακός!», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

«Όπως είπα και στους παίκτες, δεν έχει κριθεί κάτι. Πρέπει να πάνε στο Μάντσεστερ και να παίξουμε δυνατά για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε και να κάνουμε την υπέρβαση. Αν παίξουμε όπως πρέπει, μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση», πρόσθεσε.

By