Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μαρινάκης: «Θα κάνουμε πολλές μεταγραφές»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε πως θα υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση στο ρόστερ των πειραιωτών προκειμένου να καταφέρουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη

marinakis1

«Θα κάνουμε πολλές μεταγραφές. Δεν χρειαζόμαστε πυροτεχνήματα, έχουμε πρόγραμμα», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε πως θα υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση στο ρόστερ των πειραιωτών προκειμένου να καταφέρουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη.

«Στην επίθεση θα πάρουμε δύο παίκτες και έναν στο κέντρο. Θα είναι παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στο Champions League γιατί ο Ολυμπιακός έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία, απλώς είχε μια άτυχη στιγμή στο Μάντσεστερ. Οι παίκτες που θα έρθουν θα βοηθήσουν να πάμε ακόμα καλύτερα, ο σεβασμός στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό έχει ανέβει πάρα πολύ και εμείς θέλουμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο μεταξύ, καθώς από πλευράς Ολυμπιακού έχει επισημανθεί πως εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τον τελικό του Champions League, από την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει οι φίλοι της ομάδας να περιμένουν ίσως και κάποιες ανακοινώσεις –κυρίως αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις που αναμένεται να είναι ουκ ολίγες.

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By