Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μαρινάκης: «Όλη η Ελλάδα είναι σήμερα υπερήφανη»

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, για άλλη μια φορά απέδειξε ότι έχει μέταλλο και η φανέλα του είναι βαριά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν με 3-2 την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του περσινού Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης και είχαν κάθε λόγο να το γιορτάσουν με τους οπαδούς τους στο Καραϊσκάκη που για άλλη μια φορά έσπρωξε την ομάδα σε άλλον ένα θρίαμβο!

pegasus_LARGE_t_1041_106363103

Με το που σφύριξε ο Προένσα για τελευταία φορά, το φαληρικό γήπεδο σηκώθηκε για άλλη μια φορά στο πόδι. Αυτή τη φορά για να αποθεώσει τους ερυθρόλευκους για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν και πήραν «τρίποντο-χρυσάφι» για τη συνέχεια του ομίλου.

Οι Πειραιώτες έγιναν ένα κουβάρι, την ώρα που το πάρτι στην εξέδρα κρατούσε καλά… Οι παίκτες του Μίτσελ αγκαλιάστηκαν και πήγαν μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων για το καθιερωμένο «όλε» με το γήπεδο να σείεται από τα τραγούδια! Το έκαναν και στο απέναντι πέταλο κι έφυγαν για τα αποδυτήρια μέσα σε αποθέωση!

Το φινάλε των πανηγυρισμών ήταν αφιερωμένο στον Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού άκουσε ρυθμικά το όνομά του από όλο το γήπεδο και εκείνος ανταπέδωσε με χαιρετισμό και χαμόγελο. Ξέρει ότι έκανε περήφανους όχι μόνο τους Ολυμπιακούς, αλλά και τους φίλους του στη Μαδρίτη και δη στη Ρεάλ που είδαν ένα δικό τους παιδί να νικάει την μισητή συμπολίτισσα, την Ατλέτικο.

Για αρκετή ώρα μετά το ματς, οι οπαδοί των Πειραιωτών ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Καραϊσκάκη έχοντας ακόμα την μέθη της νίκης, τραγουδώντας και γιορτάζοντας μια μεγάλη νίκη της ομάδας τους.

pegasus_LARGE_t_1041_106363105

Η ικανοποίηση ήταν… ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Δεν χρειαζόταν καν να μιλήσει. Γι” αυτό, ίσως, αρκέστηκε σε δύο ατάκες. Ο λόγος για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος όταν ρωτήθηκε μπροστά στις κάμερες αν η σημερινή είναι η πιο σημαντική νίκη των Πειραιωτών στο Champions League απάντησε: «Συμφωνώ, αλλά σήμερα τα λόγια είναι περιττά. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη».

 

By