Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ματ Λοτζέσκι: «Ευχαριστώ για την πίστη και το ενδιαφέρον για μένα…»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο μίλησε στο επίσημο κανάλι των ερυθρόλευκων στο youtube και αναφέρθηκε στο νικηφόρο σερί της ομάδας στην Ευρωλίγκα αλλά και στην πορεία της αποθεραπείας του μετά από τον τραυματισμό.

thumbnailΟι δηλώσεις του: «Είμαι χαρούμενος που ανακοινώθηκε ότι θα μείνω εδώ για άλλα δύο χρόνια, σε ένα μέρος που μου αρέσει να ζω και να παίζω με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους που πιστεύουν σε μένα και μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους προσφέροντας μου ένα καινούριο συμβόλαιο».

Το σκέφτηκες πριν ανανεώσεις; «Όχι πάρα πολύ. Ήρθε ο ατζέντης μου στην Αθήνα, μίλησε με τους Προέδρους και σε δύο μέρες είχαμε συμφωνία».

Για την πορεία της αποθεραπείας του: «Νομίζω ότι γίνομαι καλύτερα. Έκανα δύο θεραπείες με prp και αυτό με βοήθησε. Έχουμε πολύ στα εδώ και νομίζω ότι θα ξεκινήσω να τρέχω σήμερα, θα κάνω τζόκινγκ και σιγά, σιγά θα επιστρέψω».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Νομίζω ότι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την από την Κηφισιά έγιναν πολλές αλλαγές και δεν εύκολο για την ομάδα και ειδικά για τους παίκτες να προσαρμοστούν. Το να είσαι στο 5-0 στην Ευρωλίγκα είναι υπέροχο και ελπίζω να πάρουμε μαζί μας το μομέντουμ στον επόμενο γύρο».

Ένα μήνυμα για τους οπαδούς της ομάδας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που κάνατε αυτό το μέρος ξεχωριστό για μένα και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι εδώ για δύο ακόμα χρόνια. Ανυπομονώ να κερδίσω τίτλους».

By