Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαύρα σύννεφα στην Κουμουνδούρου για τον Οδυσσέα Βουδούρη

Η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα αποδοκίμασε την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη – Την απόσυρση της υποψηφιότητας ζητάει ο Στρατούλης

voudouris600_100214

Βαρύ το κλίμα στην Κουμουνδούρου σήμερα, καθώς πληθαίνουν τα μαύρα σύννεφα για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Δεν πρόλαβε να καταλαγιάσει η αναστάτωση για την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη στη Δυτική Μακεδονία και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιμέτωπος με μία νέα ανεπιθύμητη υποψηφιότητα.

Μετά την Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε τη Δευτέρα και η σειρά του Δημήτρη Στρατούλη, που εμμέσως πλην σαφώς ζητάει την απόσυρση της υποψηφιότητας του Δ. Βουδούρη. Όπως δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –και στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας-  μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «(σσ. η απόφαση της νομαρχιακής επιτροπής) Αποδεικνύει πόσο δημοκρατικά λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ… εγώ ήμουν αντίθετος. Δεν εμμένουμε στη λάθος επιλογή, ό,τι κάναμε με τον κ. Καρυπίδη, θα κάνουμε και με τον κ. Βουδούρη αν υπάρχει πρόβλημα. Μεγάλα κόμματα μεγάλες φουρτούνες, ο ΣΥΡΙΖΑ εχει αποδείξει ότι είναι μεγάλο κόμμα που διορθώνει τα λάθη του».

Καταψήφισαν στην Καλαμάτα τον Βουδούρη

Είχε προηγηθεί η έντονη αντίδραση από την Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνία του ΣΥΡΙΖΑ, που ύστερα από μία μαραθώνια συνεδρίαση για το επίμαχο θέμα, καταψήφισε την απόφαση για την τοποθέτηση του Οδυσσέα Βουδούρη στη θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Σε αυτό το αρνητικό κλίμα, ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον φαίνεται ότι αναδιπλώνεται, ενώ αναμένεται το βράδυ να υπάρξει συνάντηση του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα με τον Οδυσσέα Βουδούρη.

 

By