Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μεγάλη ένταση από το ΠΑΣΟΚ για την αφίσα της ΝΔ

«Ανιστόρητη η αναφορά της αφίσας» τόνισε ο Γιάννης Κουτσούκος

newego_LARGE_t_1101_54303498

Στα κάγκελα ανέβηκαν στο ΠΑΣΟΚ αντικρίζοντας την αφίσα της ΝΔ για την επιστροφή 17.700.000 ευρώ από μίζες. Τόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Π. Κουκουλόπουλος όσο και ο Γ. Κουτσούκος ανέφεραν ότι όλα οφείλονται στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που είχε πάρει το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην κυβέρνηση.

Ο Π. Κουκουλόπουλος ζήτησε μάλιστα, να υπάρξει άμεση διάψευση από τη ΝΔ. «Αυτά τα 17 εκατ. ευρώ που επιστρέφονται είναι αποτέλεσμα νομοθετικών ρυθμίσεων που μόνοι μας ψηφίσαμε, για αυτό και ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι φυλακή, γιατί δώσαμε με συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο την δυνατότητα να μην παραγραφούν  τα αδικήματα του», είπε, ενώ νωρίτερα ο Γ. Κουτσούκος αναφέρθηκε στις δύο νομοθετικές παρεμβάσεις επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου που αφορούν στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ευθύνες  πρώην υπουργών σε σχέση με το δημόσιο συμφέρον, που έφεραν τα σημερινά αποτελέσματα.

«Προσπαθούν κάποιοι αυτό το θετικό αποτέλεσμα να το πιστωθούν πλαγίως, είδα την αφίσα που λέει με εντολή Σαμαρά να επιστρέψουν τα 17 εκατ. και να δοθούν τα λεφτά στους φτωχούς, είναι εντελώς ανιστόρητη, αυτή την ρύθμιση δεν την ψήφισε η παράταξη σας κύριοι της ΝΔ, όμως, χάριν αυτής της ρύθμισης έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

By