Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μεγάλη νίκη στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός (2-1), σε απόσταση… αναπνοής ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με 2-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, φέρνοντας τον… Ολυμπιακό στο μείον δύο από την κορυφή. Ταυτόχρονα η πράσινη ομάδα πλησίασε στο μείον έξι τον δικέφαλο.

ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ PAOK - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, αλλά ο Παναθηναϊκός την ουσία καταφέρνοντας να αλώσει την Τούμπα που ήταν κατάμεστη.

Οι απουσίες Ρατς και Μακ ήταν εμφανείς στον δικέφαλο του Βορρά, ενώ ελλείψεις είχε και ο Παναθηναϊκός (Ζέκα, Μέντες -δεν ρίσκαρε συμμετοχή του Μπεργκ ο Αναστασίου).

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε από τον Παναθηναϊκό στο 7′ με το δοκάρι ύστερα από κεφαλιά του Δώνη και προσπάθεια απομάκρυνσης του Κάτσε. Στο 51′ ο Ατζαγκούν έσπρωξε τη μπάλα στα δίκτυα, ενώ ισοφάρισε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Φακούντο Περέϊρα στο 64′. Το γκολ της νίκης για τον Παναθηναϊκό σημειώθηκε από τον Καρέλη στο 79′ όταν έστειλε τη μπάλα να περάσει τη γραμμή πριν την απομακρύνουν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κατσικάς (81′ Μάρτενς), Βίτορ, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης (57′ Περέιρα), Γκολάσα, Αθανασιάδης (57′ Παπαδόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (74′ Τριανταφυλλόπουλος), Μπούι, Δώνης, Πράνιτς (68′ Λαγός), Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης (60′ Πέτριτς).

By