Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μεγάλη νίκη (1-0) της Καλλονής επί του Παναθηναϊκού

Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της πανηγύρισε η Καλλονή απέναντι στον Παναθηναϊκό, χάρη στο γκολ του Λεοζίνιο από το 36’, σε ένα γήπεδο που ήταν κατάμεστο από 3500 οπαδούς της.

kalloni_exwΧλωμοί ξανά για ένα ημίχρονο οι πράσινοι πίεσαν στο δεύτερο αλλά πλήρωσαν την αστοχία του Πέτριτς και τις ικανότητες του Χογκ, του διεθνή Μαλτέζου τερματοφύλακα που θα μπορούσε να είχε αντικρύσει κάρτα για χτύπημα στον Κλωναρίδη στο 9’. «Δεν βάλαμε γκολ αυτό έφταιξε σήμερα. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Δεν επιτρέπεται σε τέτοιο επίπεδο να μην βάζουμε γκολ. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά υπάρχει και η φάση στην αρχή του αγώνα. Είπα στον κ. Μαντζουράκη για τη φάση του Κλωναρίδη, μου είπε έχω άδικο. Έχω ενστάσεις, θα το δω κι αν έχω κάνει λάθος θα ζητήσω συγγνώμη» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Να σημειωθεί ότι ο σκόρερ είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις του α” μέρους, ενώ με 2η κίτρινη αποβλήθηκε στο 86′ ο Μανούσος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γ. Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέγιο, Γιορέντε (70΄ Πιπίνης), Καλτσάς, Κεϊτά (66΄ Μπαρέρα), Λεοζίνιο (86΄ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Ναβάρο, Χουάνμα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Κοτσόλης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής (46΄ Λαγός), Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (70΄ Καρέλης), Μπούι (46΄ Μπαϊράμι), Κλωναρίδης, Πέτριτς.

By