Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μελβούρνη: Εγκαινιάζεται το νέο κτίριο «Ελληνικό Κέντρο»

Το νέο κτίριο αποτελείται απο 15 ορόφους

greek_center_australia

Το Ελληνικό Κέντρο, το νέο κτίριο 15 ορόφων της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, θα εγκαινιάσει, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Ντένις Ναφθάιν, σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνεται στον χώρο του κοινοτικού οικήματος, στη γωνία των οδών Λόνστεϊλ και Ράσελ.

Θα υπάρξει, μάλιστα, παρουσία εκπροσώπων των κυβερνητικών, εκκλησιαστικών και διπλωματικών αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης, ομογενειακών οργανισμών και επιχειρήσεων, ευεργετών της Κοινότητας και μεγάλου αριθμού μελών και ομογενών.

Στην εκδήλωση, που θα αρχίσει στις 3.30 μμ, έχουν προσκληθεί και θα παραστούν, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της πολιτειακής Εργατικής Αντιπολίτευσης Ντάνιελ Αντριους, ο επίσκοπος Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, ο οποίος θα τελέσει και τον αγιασμό του νέου κτιρίου. ο Πολιτειακός υπουργός Πολεοδομίας, Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων και Υπηκοότητας Μάθιου Γκάι.

Επίσης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα παραβρεθούν, ο πρόεδρος του Πολυπολιτισμικού Συμβουλίου Βικτώριας Τσιν Ταν, ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Αυστραλία Χ. Δαφαράνος, ελληνικής καταγωγής πολιτικοί, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποστηρικτές και φίλοι της Κοινότητας.

By