Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μετά τους Ιταλούς, και οι Ρώσοι στο… δρόμο του Κώστα Μανωλά!

 

Και Ρώσοι εμπλέκονται στην μεταγραφική απόκτηση του Κώστα Μανωλά! Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα tuttomercato που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, για τον Έλληνα διεθνή ενδιαφέρονται Σπαρτάκ και Ντιναμό Μόσχας.

thumbnail (1)Οι ρωσικές ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού και είναι πρόθυμες να καταβάλλουν αρκετά χρήματα για την απόκτηση του Μανωλά για τον οποίο τα σενάρια… πολλαπλασιάζονται.

Νωρίτερα, η ιστοσελίδα «laroma24.it» ανέφερε ότι ο Βάλτερ Σαμπατίνι, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ρόμα, προσφέρει στον Ολυμπιακό 6 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι αξιώνουν τα διπλάσια.

Σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ, της «La Stampa», πιο κοντά στην απόκτησή του βρίσκεται η Γιουβέντους. Αναφέρει μάλιστα και το όνομα του Μίνο Ραϊόλα, ως ατζέντη του παίκτη!

Αν αυτό συμβαίνει -πολύ πιθανό- ο Ραϊόλα δηλαδή, να έχει αναλάβει ρόλο, ας πούμε, μεσολαβητή (γιατί άλλος είναι ο επίσημος μάνατζερ του Μανωλά) θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο διεθνής αμυντικός όχι απλά θα πουληθεί αλλά… θα μοσχοπουληθεί (με τεράστιο κέρδος για τον ίδιο αλλά και το σύλλογό του)…

 

 

By