Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μεταρρυθμίσεις μέχρι το τέλος, θέλει ο Σταϊνμάγερ

«Η κατάσταση της Ελλάδας έχει βελτιωθεί αρκετά» τόνισε ο Γερμανός ΥΠΕΞ

stainmagerAAA

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η συνάντηση που είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Είχαμε μια μακρά συζήτηση με τους κύριους Σαμαρά και Βενιζέλο. Διαπιστώνω ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον δρόμο όπως τον έχουν ξεκινήσει, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος και τους κινδύνους που ενέχει», δήλωσε ο Γερμανός ΥΠΕΞ.

Επισήμανε, εξάλλου, ότι ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων πρέπει να ακολουθηθεί μέχρι τέλους και, σημείωσε ότι με αποφασιστικότητα και θάρρος θα έχουμε καλά αποτελέσματα.

Επιτυχημένη η Προεδρία της Ελλάδας, λέει ο Μεϊμαράκης 

Με τον Γερμανό υπουργό συναντήθηκε και ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Πρέπει να δώσουμε τη διαφωτιστική μάχη, ώστε να υπερψηφίσουν οι πολίτες στις ευρωεκλογές κόμματα που θα αγωνιστούν εντός των τειχών της Ε.Ε. για να αποφύγουμε συμπεριφορές και ψήφους που μπορεί να απογοητεύσουν», ενώ εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι η ελληνική Προεδρία στην Ε.Ε. θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By