Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Iστορικό υψηλό για την μετοχή της Google – Ξεπέρασε τα 1.000 δολάρια

H τιμή της μετοχής ξεπέρασε τα 1.000 δολάρια

Black-Google

H μετοχή της Google άγγιξε την Παρασκευή το υψηλότερο υψηλό στην ιστορία της εταιρείας και η τιμή της ξεπέρασε τα 1.000 δολάρια, μετά  και από την αύξηση της κορυφαίας μηχανής αναζήτησης στις διαφημίσεις σε κινητά και βίντεο, που βοήθησαν την εταιρεία να αυξήσει τα τριμηνιαία έσοδα της έως και 25%.

Τουλάχιστον 16 χρηματιστηριακές εταιρείες είχαν υπολογίσει την τιμή της μετοχής μεταξύ 880 και 1.220 δολαριών, με την Deutsche Bank να την τοποθετεί έως και 26%. Οι μετοχές της εταιρείας αναρριχήθηκαν 10,7 % σε ένα νέο υψηλό των 983,70 δολαρίων αμέσως μετά το κουδούνι ανοίγματος στο Nasdaq.

Η εταιρεία ανέφερε ότι τα πληρωμένα clicks αυξήθηκαν κατά ένα τέταρτο στο τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου σε σχέση με το προηγούμενο  έτος. «Θεωρούμε ότι η σταθερή ανάπτυξη που υπάρχει από τα πληρωμένα clicks είναι ένας καλός δείκτης της ζήτησης, που δείχνει την στροφή προς τα κινητά, αναφέρουν οι αναλυτές της JP Morgan. Αντίθετα, η Yahoo, η οποία αυτή την εβδομάδα παρουσίασε ένα μέτριο τρίμηνο, έχει χάσει μερίδιο αγοράς στην αναζήτηση στα κινητά και στην διαφήμιση σε σύγκριση με τις εταιρείες Facebook και Google.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By