Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μεϊμαράκης σε Καμμένο: Πρέπει να ντρέπεστε, καθίστε κάτω!

Έντονη διαφωνία μεταξύ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του προέδρου της Βουλής.

KammenosΣτα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο ανάμεσα στον Πρόεδρο της Βουλής και τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένο. Αφορμή ήταν η διαφωνία του Π. Καμμένου στο ενδεχόμενο να συνεδριάσει η Βουλή για να συζητήσει το πολυνομοσχέδιο το πρωί της Κυριακής (είναι η Κυριακή των Βαΐων, ενώ υπάρχει και το Συνέδριο του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων).

Ο Πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ότι το θέμα ήταν σε διαβούλευση στη Διάσκεψη των Προέδρων όταν ο Π. Καμμένος κατέβηκε στην Ολομέλεια και κατήγγειλε το ενδεχόμενο συνεδρίασης την Κυριακή.

«Δεν αποδέχομαι τέτοιες κατηγορίες κι όταν μιλάμε δημοσίως και μάλιστα στην Ολομέλεια, να είστε προσεχτικός όπως εγώ. Δεν δέχομαι να με εγκαλούν όταν δεν έχω ευθύνη. Γι’ αυτό σας εγκαλώ εγώ, γιατί όταν συζητούσαμε το θέμα στη Διάσκεψη ήρθατε στην Ολομέλεια για επικοινωνιακούς λόγους», είπε ο Β. Μεϊμαράκης και βλέποντας τον Π. Καμμένο να αντιδρά πρόσθεσε: «Θα πρέπει να ντρέπεστε! Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για ότι γίνεται στη Βουλή. Να κάνετε μομφή εναντίον μου. Καθίστε κάτω!».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ακούσθηκε να φωνάζει «Εδώ είναι Βουλή», αλλά ο Β. Μεϊμαράκης τόνισε: «Όταν απευθύνεστε στον Πρόεδρο της Βουλής να έχετε την απαραίτητη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ευχαριστώ που καθίσατε κάτω και ζητήσατε συγνώμη!».

 

By