Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με γκολάρα του Ταχτσίδη τη νίκη η Βερόνα…

Μετά την ήττα από τη Ρόμα την προηγούμενη αγωνιστική η Βερόνα του Παναγιώτη Ταχτσίδη ήθελε να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ η Κάλιαρι από την μεριά της, ήθελε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το εκπληκτικό 4-1 μέσα στην έδρα της Ίντερ την προηγούμενη αγωνιστική.

2153789_w2Ο αγώνας από την αρχή είχε γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Η Βερόνα θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα νωρίτερα, αλλά το γκολ του Λούκα Τόνι στο 26΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ (κακώς όπως έδειξε και το ριπλέι).

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι σε ό,τι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες να συνεχίζονται. Οι Ιμπάρμπο και Τσεπιτέλι θα μπορούσαν σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις να κάνουν το 0-1 αλλά δεν το έκαναν, οι Γιάνκοβιτς και Τόνι άγγιξαν το 1-0 αλλά τους σταμάτησαν τα δοκάρια και τελικά η λύση για την Βερόνα δόθηκε στο 89΄ με τον κεραυνό του Παναγιώτη Ταχτσίδη που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κράνιο!

Ο Έλληνας άσος με σουτ… κεραυνό νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Αλέσιο Κράνιο και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη που τη φέρνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, πίσω από τις Γιουβέντους, Ρόμα και Ουντινέζε.

 

By