Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με ενδεκάδα… Ρουμανίας θα παραταχθεί η Εθνική στο φιλικό με την Πορτογαλία

Το φιλικό στη Λισσαβόνα –εκεί όπου η Ελλάδα έγραψε ιστορία κατακτώντας το ευρωπαϊκό πριν από δέκα χρόνια- ξεκινά στις 9.30 με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Μega

santosPPPP

«Πρόκειται για ένα φιλικό ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Περιμένουμε να δείξουμε ό,τι και στις προπονήσεις. Η ενδεκάδα που θα κατεβάσουμε θα είναι πιο κοντά σε αυτή που έπαιξε με την Ρουμανία στα μπαράζ, παρά σε αυτή που θα παρατάξουμε στο Μουντιάλ», είπε ο Φερνάντο Σάντος και αναφέρθηκε στις απουσίες των αντιπάλων: «Τα προβλήματα της Πορτογαλίας είναι διαφορετικά από τις Ελλάδας. Οι Πορτογάλοι δεν θα έχουν τον Ρονάλντο, τον Πέπε και τον Κοεντράο. Είναι κρίμα που δεν θα παίξουν σε ένα ματς γιορτή. Εμείς θέλαμε να παίξουμε απέναντι στην καλύτερη δυνατή Πορτογαλία και είναι κρίμα που δεν θα γίνει αυτό. Είναι κρίμα και για τον κόσμο. Από την άλλη εμείς έχουμε άλλα προβλήματα. Έχουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν σταματήσει καιρό τις προπονήσεις και θέλουμε να τους βάλουμε σε ανταγωνιστικό ρυθμό. Και από την άλλη έχουμε τους υπόλοιπους που έχουν κόπωση».

Το φιλικό στη Λισσαβόνα –εκεί όπου η Ελλάδα έγραψε ιστορία κατακτώντας το ευρωπαϊκό πριν από δέκα χρόνια- ξεκινά στις 9.30 με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Μega και είναι το 14ο μεταξύ των δύο ομάδων με την Εθνική να παραμένει αήττητη στις πέντε τελευταίες συναντήσεις της.

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By