Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Με σωστή διαχείριση πήρε τη νίκη από τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να διαχειριστεί το ματς μετά το αυτογκόλ του Λαζαρίδη (στο 28ο λεπτό) και τα κατάφερε παίρνοντας τη νίκη από τον Ατρόμητο.

thumbnailΣτο τελευταίο ματς της αγωνιστικής λοιπόν. ο Παναθηναϊκός του… Ρούτερ (γυμναστής, συνεργάτης του Αναστασίου που ήταν στην εξέδρα λόγω της τιμωρίας του) νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο καταφέρνοντας να «κλειδώσει» το ματς με γκολ του Καρέλη μόλις στο 85ο λεπτό. Συνάμα, κατόρθωσε να… ξορκίσει τον κακό του δαίμονα (καθώς εδώ και μια τριετία τα έβρισκε μπαστούνια από τους περιστεριώτες).

Πιο ουσιαστικοί οι πράσινοι σε όλη τη διάρκεια του ματς, επέστρεψαν στις νίκες και χωρίς άγχος πηγαίνουν στον (πρώτο) «τελικό» με την Αϊντχόβεν στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Ρισβάνης (42′ Κουτρουμπής), Νάνο, Δώνης, Ζέκα, Μπούι, Καρέλης, Πράνιτς (72′ Ατζαγκούν), Πέτριτς (63′ Λαγός).

Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Γκαρσία, Αγκουαζί (58′ Δημούτσος), Τάτος, (46′ Παπάζογλου), Καραμάνος, Ναπολεόνι, Ούμπιδες (76′ Γεωργίου).

 

By